A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Глевахівський академічний ліцей Глевахівської селищної ради Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

Атестація 2024.

26 березня 2024 року, відбулось засідання атестаційної комісії Глевахівського академічного ліцею.

09:29 26.03.2024

Про інформаційну гігієну та безпеку в інтернеті. Покрокова інструкція для дітей.

Інформаційний простір дозволяє бути на зв’язку з рідними, дізнаватись останні новини з фронту, хоч якось контролювати те, що відбувається навколо. Для дітей та підлітків інтернет залишається світом розваг та спілкування з друзями. Але важливо пам’ятати, що за позначкою геолокації на пості чи фотографії, веселим відео в соціальній мережі чи одним повідомленням може ховатися справжня небезпека. Особливо під час війни, коли інфопростір використовують окупанти для військових нападів на українські міста.

17:51 31.01.2024

Для ознайомлення та використання "Мінна безпека".

Інформуємо, що відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 22.01.2024 № 1/1103-24 щодо використання відеоматеріалів, присвячених мінній безпеці під час освітнього процесу, Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України спільно з проєктом Dovidka.info та благодійною організацією «Смарт ангел» створено кілька просвітницьких відеороликів для здобувачів освіти, присвячених вищезазначеній темі. З метою підвищення рівня обізнаності учнів щодо мінної безпеки просимо сприяти розповсюдженню зазначених відео на доступних інформаційних ресурсах. Відеоматеріали розміщені на платформі Dovidka.info та є безкоштовними. Ознайомитись з інформаційними матеріалами та відео можна за покликаннями: https://drive.google.com/drive/folders/1Gcp0J3S-FdIPI2A8LYlSIXfckaYaTIcp ; https://drive.google.com/file/d/1YUJmO1g9k9QVbvOMutLCjj_zxppN5IHb/view? usp=sharing ; https://drive.google.com/file/d/1V_60zLdOuroz1OHHFcuZs9FrGegZVE6k/view? usp=sharing ; https://drive.google.com/file/d/19Lu5cuoIH5XcwSaS_e8l7H1fQ07zC8cJ/view?us p=sharing .  

17:29 29.01.2024

У рамках правової освіти учнів та попередження булінгу, мобінгу та кібербулігу, 16.11.23 року у Глевахівський академічний ліцей відбулася зустріч поліцейського офіцера Глевахівської ТГ Нагорного А.А. з учнями 3 -Г, 5-А, 5-Г та 5-Д класів.

У рамках правової освіти учнів та попередження булінгу, мобінгу та кібербулігу, 16.11.23 року у Глевахівський академічний ліцей відбулася зустріч поліцейського офіцера Глевахівської ТГ Нагорного А.А. з учнями 3 -Г, 5-А, 5-Г та 5-Д класів. Діти отримали корисну інформацію стосовно відповідальності за неправові дії по відношенню один до одного та до інших учасників навчального процесу. Також до учнів було донесено інформацію стосовно кримінальної відповідальності за вчинення протиправних дій.

22:30 16.11.2023

Увага! Вірусний гепатит А -гостре інфекційне захворювання печінки.

Вірусний гепатит А – гостре інфекційне захворювання печінки, викликане вірусом. Джерелом інфекції є хвора людина. Інфекція передається через шлунково-кишковий тракт. Основним фактором передачі є насамперед питна вода, а також харчові продукти, овочі та фрукти, котрі вирощені на зрошувальних грунтах.

21:12 12.11.2023

28 жовтня та 4 листопада на базі Глевахівського академічного ліцею вчителі початкових класів Глевахівської ОТГ пройшли навчання за програмою підвищення кваліфікації "Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення".

28 жовтня та 4 листопада на базі #Глевахівськогоакадемічноголіцею вчителі початкових класів Глевахівської ОТГ пройшли навчання за програмою підвищення кваліфікації "Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення" за підтримки #LEGOFoundation, керівниці освітніх ініціатив #ОксанаРома.

22:47 04.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень